bakkerij oude wesselink
Sinds 1958

Bakkerij Oude Wesselink

Samen met ons team werken we elke dag weer aan ovenverse, ambachtelijk smakende broden en de meest uiteenlopende soorten banket. Heeft u een speciale opdracht? Wij gaan de uitdaging graag aan. Maar ook voor een lekker vers broodje kunt u prima bij ons terecht.

Lichtenvoorde

Varsseveldseweg 30
7131 BJ  Lichtenvoorde

Tel. 0544 - 37 1239
Openingstijden
Ma: 8.30 - 12.30
Di: 8.30 - 18.00
Wo: 8.30 - 18.00
Do: 8.30 - 18.00
Vr: 8.30 - 18.00
Za: 7.30 - 16.00
Ruurlo

Dorpsstraat 3
7261 AT  Ruurlo

Tel. 0573 - 45 13 86
Openingstijden
Ma: 8.30 - 18.00
Di: 8.30 - 18.00
Wo: 8.30 - 18.00
Do: 8.30 - 18.00
Vr: 8.30 - 18.00
Za: 8.00 - 16.00

Bestellen

Wij bieden u de mogelijkheid om onze producten online te bestellen (en te laten bezorgen). U kunt al uw bestellingen natuurlijk ook telefonisch, per mail of per fax aan ons doorgeven (graag minimaal één dag van tevoren).

I.v.m. het coronavirus kunnen wij tijdelijk geen afgesproken tijden garanderen. Wij leveren de producten bij u aan huis, plaatsen het pakket op een door ons gedesinfecteerde plek, bellen aan en vertrekken om contact met mensen te voorkomen.

Onze specialiteiten

Brood met eigen tarwe

Brood met eigen tarwe

Bakkerij Oude Wesselink verbouwt haar eigen tarwe op een veld in Lichtenvoorde. De broden die hiervan gebakken worden zijn Keidonker en Achterhoeker Duuster. De broden zitten boordevol voedingsstoffen omdat de hele graan korrel wordt vermalen en er geen stoffen aan worden toegevoegd. Zo van het land, vermalen bij molen De Vier Winden in Vragender en gebakken door Bakkerij Oude Wesselink.

 

Vlaaien met boterkoekbodem

vlaai met boterkoekbodem

Vlaaien met boterkoekbodem

Elke vlaai wordt naar eigen recept bereid met een speciale boterkoekbodem en ambachtelijke banketbakkersroom. Hierdoor krijgt u een vlaai zoals u hem nog nooit heeft geproefd… Probeer het zelf!

Sloffen

Sloffen

Onze 5 á 6- persoons sloffen worden gemaakt met een boterkoekbodem en de beste, verse ingrediënten. De boterkoekbodem wordt gebakken met een vleugje spijs en afgewerkt met een overheerlijke banketbakkersroom naar eigen recept. De sloffen kunnen in elke gewenste smaak worden gemaakt, zoals hazelnoot, verse vruchten en ananas.

Ons laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

... See MoreSee Less

... See MoreSee Less

Ga jij vanavond ook The Voice kijken? Natuurlijk met onze 'Hein' erbij!
Actie:3+1 gratis!
#heinmigchelbrink #ruurlo #bakkerijoudewesselink #TheVoice
... See MoreSee Less

Ga jij vanavond ook The Voice kijken? Natuurlijk met onze Hein erbij!
Actie:3+1 gratis!
#heinmigchelbrink #ruurlo #bakkerijoudewesselink #thevoice

Comment on Facebook

Henri Ottink kijk!🤣

Jeanet Bosman-wesselink oh hij is weer op tv

Annemiek Dekkers🤣

het maken van groot brood, vakmanschap 👊 ... See MoreSee Less

De winnaars van de deel, like & winactie zijn:
🍞 Monique Klein Geltink
🍞 Wendy Bakhuis
🍞 Heidi van Gennep en
🍞 Annemarie Wekking.
Er staat vandaag een goed gevulde tas met brood (en wat lekkers) voor jullie klaar! Van harte gefeliciteerd 🥳
... See MoreSee Less

De winnaars van de deel, like & winactie zijn:
🍞 Monique Klein Geltink
🍞 Wendy Bakhuis
🍞 Heidi van Gennep en 
🍞 Annemarie Wekking.
Er staat vandaag een goed gevulde tas met brood (en wat lekkers) voor jullie klaar! Van harte gefeliciteerd 🥳

Comment on Facebook

Oh wat leuk ! Tot straks !

Bedank! Lekker hoor!

Monique; gefeliciteerd!

Wat een verrassing!!! Tot straks ....

Leuk Heidi

Allemaal gefeliciteerd🎊

Leuk tot straks!

Hoera! We komen er straks aan!

Gefeliciteerd Heidi van Gennep, lekkerrr!

Gefeliciteerd Heidi! Geniet ervan!

Annemarie Wekking gefeliciteerd!!

Wat leuk Annemarie Wekking.

Heidi van Gennep🎉🎊

View more comments

Hein zegt: alderbarstend lekker!
Iedere vrijdag "Hein"- gebakjes: actie: 3 + 1 gratis!
#heinmigchelbrink #bakkerijoudewesselink #ruurlo #TheVoice
... See MoreSee Less

Hein zegt: alderbarstend lekker!
Iedere vrijdag Hein- gebakjes: actie: 3 + 1 gratis!
#heinmigchelbrink #bakkerijoudewesselink #ruurlo #TheVoiceImage attachment

Comment on Facebook

Ofneethan! Super leuk gedaan. We komen ze snel proeven.

Super leuk !haha

Zeker weten ofneethan. Volgende week maar ff wat halen.

En he is deur naor de volgende ronde👍🗣

Sabine Vruggink

View more comments

bakkerij oude wesselink

Horeca en feest

Bakkerij Oude Wesselink in de horeca of op uw feest? Vraag de horeca waar u te gast bent voor uw feest, om de producten van Bakkerij Oude Wesselink. Wij verzorgen bruidstaarten, taartbuffetten, gebakjes in vele soorten en maten. We bieden een ruim assortiment broden en broodjes. Wanneer u een speciale wens heeft maken wij producten op maat.

Onze Bakkerij

bakkerij oude wesselink

Bakkerij Oude Wesselink

Op 1 april 1960 togen Gerard en Bets Oude Wesselink vanuit Enschede naar Lichtenvoorde, waar ze een langgekoesterde wens in vervulling lieten gaan; ze namen het bakkersbedrijf over van Theo en Gerda Wolterink, in die tijd één van de twaalf bakkerijen in Lichtenvoorde!

Gerard en Bets hadden toentertijd één werknemer in dienst. Ze waren dagelijks bezig met bakken - en vooral bezorgen - van brood, kriskras door het dorp. Winkelverkoop was er nauwelijks. Een brood kostte toen fl. 0,31! Ze gingen om 10 uur de straat op met de transportfiets om hun collega's voor te kunnen zijn bij klanten die ze samen hadden, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Later kwamen de bezorgwijken, toen de supermarkten die brood verkochten. Gevolg was dat veel bakkers verdwenen. Nu heeft Lichtenvoorde nog vier ambachtelijke bakkerijen, waar je dagelijks je verse producten kunt kopen.

bakkerij oude wesselink

Hugo en Nancy

Sinds 2003 zijn Hugo Jansen en Nancy Bruntink eigenaren van Bakkerij Oude Wesselink. Hugo is bakker in hart en nieren. Al op zeer jonge leeftijd wist hij precies wat hij wilde. Op zijn 5e jaar tekende hij al bakkerijen met een plekje vrij waar zijn moeder zijn naam in moest schrijven; bakkerij Hugo. Doordat hij al heel vroeg wist wat hij wilde, kon hij zijn opleidingen en werkervaring al heel vroeg plannen.
Nancy komt uit een ondernemersgezin uit Winterswijk en weet dus heel goed wat het is om een eigen bedrijf te hebben. Nancy heeft veel ervaring opgedaan in de horeca.

"Omdat we beiden uit de Achterhoek komen, waren we opzoek naar een bakkerij in deze streek. Dat vonden we allebei erg belangrijk. Toen we voor het eerst bij Bakkerij Oude Wesselink zijn wezen kijken, was het voor allebei liefde op het eerste gezicht. Een prachtig bedrijf in een levendige en gezellige Achterhoeks plaats; iets mooiers hadden we ons niet kunnen wensen.

In september 2007 hebben we de gok gewaagd en zijn we een filiaal begonnen in Ruurlo! Dit was een bakkerij met winkel. Wij hebben alleen de winkel overgenomen en bakken alle producten in Lichtenvoorde. Elke morgen worden de producten vers aangeleverd en kan er ook op bestelling worden geleverd. Het is een sfeervolle winkel in een gezellig, gemoedelijk dorp. Samen met ons team dat bestaat uit drie broodbakkers, twee banketbakkers en elf verkoopdames staan we met raad en daad graag voor u klaar.

Neem contact met ons op